Poslovno savjetovanje

Neovisno o tome da li krećete u nove poslovne izazove ili imate osjećaj da ne ostvarujete maksimalni potencijal u svojem poslovanju, naš stručan i iskusan tim pružiti će Vam sveobuhvatnu pomoć i podršku u prevladavanju svih izazova na putu ka poslovnom uspjehu.

Kombinacijom stručnog znanja naših djelatnika, poznavanja poslovnog okruženja i regulative te dugogodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo Vam ponuditi odgovarajuća poslovna rješenja primjenjiva u dinamičnom i promjenjivom gospodarskom okruženju RH.

Poslovni konzalting se sastoji od više integriranih usluga koje omogućavaju napredak u upravljanju projektom ili tvrtkom, bolju produktivnost i efikasnost, a samim time i veću profitabilnost. Koristeći naše znanje poslovnih savjetnika omogućiti ćemo Vam da maksimalno iskoristite svoje resurse i podignete učinkovitost u poslovanju te osigurate kontinuirani i održivi rast poslovanja.

Suradnjom vodećih stručnjaka iz raznih područja i naših iskusnih djelatnika, u mogućnosti smo Vam unutar sveobuhvatne usluge poslovnog savjetovanja ponuditi podršku u sljedećim područjima:

Ukoliko želite biti najbolji, a potrebna Vam je pomoć, B.L. Consulting je pravi partner za Vas.
Na Vama je da postavite cilj, a naš stručan tim pomoći će Vam u izradi odgovarajuće poslovne strategije te ćemo Vam osigurati konstantnu podršku dok zajedničkim snagama Vaš cilj ne pretvorimo u stvarnost.

  • Kontinuirano savjetovanje menadžmenta100%

Klijenti o nama

  • B.L. Consulting d.o.o. je firma koja nam vodi računovodstvo zadnjih 4 godine. Uz njihov visoko profesionalni odnos prema poslu ono što je nama najvažnije je preventiva u upravljaniu našom firmom i dobivanje ažurnih podataka o poslovanju u što kraćem vremenu. To nam oni isporučuju i na taj način olakšavaju pravilno vođenje poslovanja i upravljanje troškovima. Ukoliko tražite ažurnost i profesionalnost preporućujem B.L. Consulting d.o.o. Rijeka.
    Raoul Cvečić, direktor
    Energy Pellets d.o.o.
  • Brze, ljubazne, uvijek dostupne, profesionalne.
  • Wir sind mit der Arbeit von Frau Anela Busljeta sehr zufrieden. Als deutsches Unternehmen sind uns die kroatischen Gesetze natürlich nicht so geläufig, weshalb wir einen zuverlässigen Partner in diesem Bereich benötigen. Frau Busljeta unterstützt uns mit ihrem Wissen und steht uns mit Rat und Tat zur Seite.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem