Poslovno savjetovanje

Neovisno o tome da li krećete u nove poslovne izazove ili imate osjećaj da ne ostvarujete maksimalni potencijal u svojem poslovanju, naš stručan i iskusan tim pružiti će Vam sveobuhvatnu pomoć i podršku u prevladavanju svih izazova na putu ka poslovnom uspjehu.

Kombinacijom stručnog znanja naših djelatnika, poznavanja poslovnog okruženja i regulative te dugogodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo Vam ponuditi odgovarajuća poslovna rješenja primjenjiva u dinamičnom i promjenjivom gospodarskom okruženju RH.

Poslovni konzalting se sastoji od više integriranih usluga koje omogućavaju napredak u upravljanju projektom ili tvrtkom, bolju produktivnost i efikasnost, a samim time i veću profitabilnost. Koristeći naše znanje poslovnih savjetnika omogućiti ćemo Vam da maksimalno iskoristite svoje resurse i podignete učinkovitost u poslovanju te osigurate kontinuirani i održivi rast poslovanja.

Suradnjom vodećih stručnjaka iz raznih područja i naših iskusnih djelatnika, u mogućnosti smo Vam unutar sveobuhvatne usluge poslovnog savjetovanja ponuditi podršku u sljedećim područjima:

Ukoliko želite biti najbolji, a potrebna Vam je pomoć, B.L. Consulting je pravi partner za Vas.
Na Vama je da postavite cilj, a naš stručan tim pomoći će Vam u izradi odgovarajuće poslovne strategije te ćemo Vam osigurati konstantnu podršku dok zajedničkim snagama Vaš cilj ne pretvorimo u stvarnost.

 • Kontinuirano savjetovanje menadžmenta100%
parallax background

Klijenti o nama

 • We used B.L. Consulting to set-up our new subsidiary in Rijeka and then to carry out the company secretarial and accounting functions.  They guided us through the whole company set-up process efficiently and effectively which was vital for a UK based company new to Croatia. Their ongoing support with banking, accounting and HR functions has been excellent, they are great to work with dealing with everything promptly and with no fuss. A delight to work with!
  Steve Donovan, Divisional Director
  Stanmore Design d.o.o.
 • Surađujemo s tvrtkom B.L. Consulting od ožujka 2016., nakon što smo proveli natječaj za knjigovodstveni servis, nezadovoljni postojećim servisom a uz definiran specifičan okvir djelovanja (rad u više država, centralizirani alat za knjiženje, itd). Kolegice iz B.L. Consultinga odlučile su se uloviti ovog, nama naizgled zahtjevnog zadatka s lakoćom, čime je po prvi put u povijesti tvrtke rad s knjigovodstvenim servisom postao ugodan. U međuvremenu naš obujam poslovanja se višestruko povećao, zajedno smo uspješno prebrodili veće izazove, od internih do vanjskih revizija, poreznog nadzora i mnogih drugih tema koje su došle na naš stol. Na račun stava i pristupa poslu, B.L. Consulting možemo preporučiti bilo kojoj tvrtki koja traži knjigovodstveni servis koji uistinu funkcionira kao produžena ruka tvrtke.
  Aleksandar Stančin, direktor
  Veracomp d.o.o.
 • B.L. Consulting d.o.o. je firma koja nam vodi računovodstvo zadnjih 7 godina. Uz njihov visoko profesionalni odnos prema poslu ono što je nama najvažnije je preventiva u upravljaniu našom firmom i dobivanje ažurnih podataka o poslovanju u što kraćem vremenu. To nam oni isporučuju i na taj način olakšavaju pravilno vođenje poslovanja i upravljanje troškovima. Ukoliko tražite ažurnost i profesionalnost preporućujem B.L. Consulting d.o.o. Rijeka.
  Raoul Cvečić, direktor
  Energy Pellets d.o.o.
 • Brze, ljubazne, uvijek dostupne, profesionalne.
 • Wir sind mit der Arbeit von Frau Anela Busljeta sehr zufrieden. Als deutsches Unternehmen sind uns die kroatischen Gesetze natürlich nicht so geläufig, weshalb wir einen zuverlässigen Partner in diesem Bereich benötigen. Frau Busljeta unterstützt uns mit ihrem Wissen und steht uns mit Rat und Tat zur Seite.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem