"U B.L. Consultingu težimo pomoći poslovnim liderima da ostvare svoj puni potencijal, uzimajući u obzir da je svaki poslovni put različit i specifičan."

Profil tvrtke

Društvo B.L. Consulting osnovano je 2005 g. s ciljem pružanja kvalitetne i sveobuhvatne podrške poduzetnicima iz područja poslovnog savjetovanja, financijskog savjetovanja, računovodstvenih usluga i obračuna plaća, izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata, EU fondova te radi podrške inozemnim poduzetnicima u pokretanju i vođenju poslovanja u RH.

Temelj našeg uspjeha je visokoobrazovani, iskusni tim, a naš cilj je konstantan rast i napredak u pružanju vrhunske kvalitete usluge za svakog klijenta. Klijent je istovremeno i naš partner, a naša poslovna filozofija je vrlo jasna: osigurati jednostavna, brza i strukturirana rješenja za sve izazove s kojima se naši partneri suočavaju.

Anela Bušljeta, Partner
Anela Bušljeta, Partner
Iva Lesjak, Partner
Iva Lesjak, Partner

U B.L. Consultingu cijenimo različitost i svestranost, a osnovne odlike koje njegujemo i potičemo kod naših zaposlenika su integritet, poštenje, pouzdanost, inventivnost i inovativnost, predanost, iskrenost i lojalnost.

U našem radu uvijek slijedimo sljedeće vrijednosti:

Naš tim

Iva Lesjak

Partner


Iva je započela karijeru 1998. g. u tvrtki Euroconsulting d.d. kao računovođa, a zatim kao Voditelj, zadužena za poslovno savjetovanje i knjigovodstvo preko 50 raznovrsnih tvrtki iz područja proizvodnje, trgovine, usluga i nekretnina.

2005. g. nastavlja karijeru u tvrtki S.K.G. d.o.o. kao Voditelj Odjela računovodstva, financija i kontrolinga, gdje je odgovorna osoba za administrativno i financijsko poslovanje kompanije.

Istovremeno 2005. g. sudjeluje u osnivanju B.L. Consultinga za poslovno savjetovanje i računovodstvo.

2013. g. postaje Ovlašteni porezni savjetnik za Republiku Italiju i stiče titulu Tributarista qualificato Lapet.

Anela Bušljeta

Partner


Anela je započela karijeru 2001. g. u tvrtki Euroconsulting d.d. kao Voditelj Odjela računovodstva gdje je bila odgovorna za knjigovodstvo preko 50 raznovrsnih tvrtki iz područja proizvodnje, trgovine, usluga i nekretnina.

2005. g. nastavlja karijeru u tvrtki S.K.G. d.o.o. kao Zamjenik voditelja Odjela računovodstva, financija i kontrolinga. Odgovorna je za ulazne i izlazne račune, obračune PDV-a, izradu financijskih izvješća i poreznih prijava (tromjesečnih i godišnjih).

Istovremeno 2005. g. sudjeluje u osnivanju B.L. Consultinga za poslovno savjetovanje i računovodstvo.

2011. g. stiče titulu Ovlašteni računovođa

2014. g. stiče titulu Voditelj projekata EU fondova


parallax background

Petra Bulat


Petra radi u B.L. Consultingu od svibnja 2016. godine na poslovima knjiženja računovodstvenih dokumenata, obračunu PDV-a te kadrovskim poslovima. Pokazala je interes za karijeru u računovodstvu još za vrijeme studija te njeno radno iskustvo počinje u svibnju 2013. godine.

Zbog izražene odgovornosti i preciznosti, iznimno je važna karika u našoj organizaciji. Izvrsno se služi engleskim jezikom te razumije talijanski jezik.

Po struci je Magistra ekonomije, a diplomu je stekla 2014. godine na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Tina Šunjić


Tina je započela računovodstvenu karijeru u B.L. Consultingu u srpnju 2017. godine. Zadužena je za poslove knjiženja računovodstvenih dokumenata.

Komunikativna i otvorena osoba te se izvrsno služi talijanskim i engleskim jezikom.

Po struci je Prvostupnik ekonomije, a diplomu je stekla na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Tina nastavlja studij na Ekonomskom fakultetu te bi uskoro trebala steći titulu Magistre ekonomije.parallax background

Klijenti o nama

 • We used B.L. Consulting to set-up our new subsidiary in Rijeka and then to carry out the company secretarial and accounting functions.  They guided us through the whole company set-up process efficiently and effectively which was vital for a UK based company new to Croatia. Their ongoing support with banking, accounting and HR functions has been excellent, they are great to work with dealing with everything promptly and with no fuss. A delight to work with!
  Steve Donovan, Divisional Director
  Stanmore Design d.o.o.
 • Surađujemo s tvrtkom B.L. Consulting od ožujka 2016., nakon što smo proveli natječaj za knjigovodstveni servis, nezadovoljni postojećim servisom a uz definiran specifičan okvir djelovanja (rad u više država, centralizirani alat za knjiženje, itd). Kolegice iz B.L. Consultinga odlučile su se uloviti ovog, nama naizgled zahtjevnog zadatka s lakoćom, čime je po prvi put u povijesti tvrtke rad s knjigovodstvenim servisom postao ugodan. U međuvremenu naš obujam poslovanja se višestruko povećao, zajedno smo uspješno prebrodili veće izazove, od internih do vanjskih revizija, poreznog nadzora i mnogih drugih tema koje su došle na naš stol. Na račun stava i pristupa poslu, B.L. Consulting možemo preporučiti bilo kojoj tvrtki koja traži knjigovodstveni servis koji uistinu funkcionira kao produžena ruka tvrtke.
  Aleksandar Stančin, direktor
  Veracomp d.o.o.
 • B.L. Consulting d.o.o. je firma koja nam vodi računovodstvo zadnjih 7 godina. Uz njihov visoko profesionalni odnos prema poslu ono što je nama najvažnije je preventiva u upravljaniu našom firmom i dobivanje ažurnih podataka o poslovanju u što kraćem vremenu. To nam oni isporučuju i na taj način olakšavaju pravilno vođenje poslovanja i upravljanje troškovima. Ukoliko tražite ažurnost i profesionalnost preporućujem B.L. Consulting d.o.o. Rijeka.
  Raoul Cvečić, direktor
  Energy Pellets d.o.o.
 • Brze, ljubazne, uvijek dostupne, profesionalne.
 • Wir sind mit der Arbeit von Frau Anela Busljeta sehr zufrieden. Als deutsches Unternehmen sind uns die kroatischen Gesetze natürlich nicht so geläufig, weshalb wir einen zuverlässigen Partner in diesem Bereich benötigen. Frau Busljeta unterstützt uns mit ihrem Wissen und steht uns mit Rat und Tat zur Seite.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem