Računovodstvene usluge i obračun plaća

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge od ključne su važnosti, a greška u ovom području nosi ne samo financijski rizik, uključujući porezne kazne i druge sankcije, nego i ozbiljan poslovni rizik jer može narušiti reputaciju poduzeća prema institucijama i javnosti. Vođenje knjigovodstva i organiziranje isplate plaća zadaće su koje zahtijevaju konstantnu pozornost i angažiranost te znatne resurse.

Stručni tim B.L. Consultinga preuzeti će za Vas ove iznimno važne poslovne zadaće te Vam omogućiti da svoje dragocjeno vrijeme posvetite razvoju poslovanja. Možete imati puno povjerenje da ćete biti u sigurnim rukama jer se naši djelatnici zaduženi za računovodstvene usluge konstantno educiraju i uvijek su u toku s najnovijim trendovima, zakonima i propisima u RH.

U sklopu računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga za Vas možemo izvršavati sljedeće poslove:

 • Ustroj i vođenje poslovnih knjiga i knjigovodstvenih evidencija
 • Izrada statističkih i financijskih izvještaja i obračuna
 • Obračun plaća i ostalih dohodaka i sastavljanje poreznih prijava
 • Izrada godišnjih poreznih prijava
 • Izrada posebnih izvještaja po mjeri klijenta
 • Izrada bilanci prema direktivama EU
 • Forenzičko računovodstvo
parallax background

Klijenti o nama

 • We used B.L. Consulting to set-up our new subsidiary in Rijeka and then to carry out the company secretarial and accounting functions.  They guided us through the whole company set-up process efficiently and effectively which was vital for a UK based company new to Croatia. Their ongoing support with banking, accounting and HR functions has been excellent, they are great to work with dealing with everything promptly and with no fuss. A delight to work with!
  Steve Donovan, Divisional Director
  Stanmore Design d.o.o.
 • Surađujemo s tvrtkom B.L. Consulting od ožujka 2016., nakon što smo proveli natječaj za knjigovodstveni servis, nezadovoljni postojećim servisom a uz definiran specifičan okvir djelovanja (rad u više država, centralizirani alat za knjiženje, itd). Kolegice iz B.L. Consultinga odlučile su se uloviti ovog, nama naizgled zahtjevnog zadatka s lakoćom, čime je po prvi put u povijesti tvrtke rad s knjigovodstvenim servisom postao ugodan. U međuvremenu naš obujam poslovanja se višestruko povećao, zajedno smo uspješno prebrodili veće izazove, od internih do vanjskih revizija, poreznog nadzora i mnogih drugih tema koje su došle na naš stol. Na račun stava i pristupa poslu, B.L. Consulting možemo preporučiti bilo kojoj tvrtki koja traži knjigovodstveni servis koji uistinu funkcionira kao produžena ruka tvrtke.
  Aleksandar Stančin, direktor
  Veracomp d.o.o.
 • B.L. Consulting d.o.o. je firma koja nam vodi računovodstvo zadnjih 7 godina. Uz njihov visoko profesionalni odnos prema poslu ono što je nama najvažnije je preventiva u upravljaniu našom firmom i dobivanje ažurnih podataka o poslovanju u što kraćem vremenu. To nam oni isporučuju i na taj način olakšavaju pravilno vođenje poslovanja i upravljanje troškovima. Ukoliko tražite ažurnost i profesionalnost preporućujem B.L. Consulting d.o.o. Rijeka.
  Raoul Cvečić, direktor
  Energy Pellets d.o.o.
 • Brze, ljubazne, uvijek dostupne, profesionalne.
 • Wir sind mit der Arbeit von Frau Anela Busljeta sehr zufrieden. Als deutsches Unternehmen sind uns die kroatischen Gesetze natürlich nicht so geläufig, weshalb wir einen zuverlässigen Partner in diesem Bereich benötigen. Frau Busljeta unterstützt uns mit ihrem Wissen und steht uns mit Rat und Tat zur Seite.

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem